Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam,

Czy ktos z developerów moglby napisac o ktorej moze pojawic sie patch dodający tryb singleplayer oraz jakich  scenerii i scenariuszy mozemy spodziewac się ( jezeli możecie napisać)?

Pozdrawiam

• Like 9
Posted

Witam mam pytanie w sprawie singleplayera. Wie ktoś może o której godzinie się rozpoczną? (nigdzie nie znalazłem informacji o godzinie kiedy zaczną się testy singleplayera)

Posted

Witam jest już jakieś info o której dzisiaj singleplayer startuje?

I czy będzie więcej tras/pociągów czy to samo co na multi?

• I agree 2
Posted
2 godziny temu, psierpotowski32 napisał(a):

Witam mam pytanie w sprawie singleplayera. Wie ktoś może o której godzinie się rozpoczną? (nigdzie nie znalazłem informacji o godzinie kiedy zaczną się testy singleplayera)

Dołączam się do pytania!

Posted
3 godziny temu, psierpotowski32 napisał(a):

Również się dołączam do pytania.

Posted

Również dołączam się do pytania.

Posted

Równierz dołączam się do pytania

Posted

Wy chyba wiecie że Daty są podane z grubsza to nie oznacza że dzisiaj sie zaczną testy. Może to być jutro nawet... Zależy od ilości prac. Musimy czekać...

• I agree 2
Posted
1 minutę temu, KtosNapewno31 napisał(a):

A już chciałem zobaczyć jak to wygląda 😞

też liczyłem i czekałem na informacje ale nic nigdzie nam nie chcą napisać 😞

Posted

Daty są oficjalne, podobnie jak data wydania gry. Przesunięcie terminu bez stosownej informacji będzie nietaktem ze strony twórców.

• I agree 1
Posted
8 minut temu, dammul napisał(a):

Daty są oficjalne, podobnie jak data wydania gry. Przesunięcie terminu bez stosownej informacji będzie nietaktem ze strony twórców.

Zgadzam się. Jak już podają jakieś daty, to niech się do tego stosują.

Posted
Teraz, KtosNapewno31 napisał(a):

Zgadzam się. Jak już podają jakieś daty, to niech się do tego stosują.

Myślisz, celowo teraz sami sobie swoje testy sabotują tobie na złość? Bystrzaku ty 😉

• Like 1
  • Haha 2
Posted

Ale były ogłoszone rano - i to oficjalnie na discordzie. Wszyscy wiedzieli. Obie grupy na fb, discordy itd.

A tu jest totalna cisza....

Posted

Moze jest tak ze wszystkie ręce na pokładzie i składają builda a reszta sekretarek, sprzataczek, PRowćów  jeździ jeszcze SP  przed wydaniem by zobaczyc czy nie ma babola.    Przydałaby sie informacją nawet jesli negatywna.   Lepsze "wysypał nam sie build" bedzie jutro , pojutrze po świetach ...

Posted

myślę że Testy Singleplayer Twórcy przełożą na II Kwartał 2023 roku, cóż, chyba dzisiaj nie ujrzymy tych testów, na pocieszenie piszę do was, Wesołych Świąt.

• Like 1
Posted

Do Developerów- z czystej przyzwoitosci i szacunku do testerow i osob ktore potencjalnie zamierzaja zasilic wasze portfele kupujac gre w dniu premiery, wypadaloby chociaz wykazac sie minimum inicjatywy i napisac informacje odnosnie testow singleplayer. Data byla zaplanowana na dzisiaj a Wy jak zwykle macie problem aby podac jakiekolwiek informacje czy singleplayer wyjdzie dzisiaj czy jutro czy za 5 lat. Uwazam ze zachowanie takie jak unikanie odpowiedzi na zadawane przez spolecznosc pytania pokazuje brak szacunku ...

• Like 1
  • I agree 4
Posted
5 minut temu, Stołek napisał(a):

Do Developerów- z czystej przyzwoitosci i szacunku do testerow i osob ktore potencjalnie zamierzaja zasilic wasze portfele kupujac gre w dniu premiery, wypadaloby chociaz wykazac sie minimum inicjatywy i napisac informacje odnosnie testow singleplayer. Data byla zaplanowana na dzisiaj a Wy jak zwykle macie problem aby podac jakiekolwiek informacje czy singleplayer wyjdzie dzisiaj czy jutro czy za 5 lat. Uwazam ze zachowanie takie jak unikanie odpowiedzi na zadawane przez spolecznosc pytania pokazuje brak szacunku ...

Dokładnie, nie pierwszy raz spotykamy się z taką sytuacją. Lepiej wyglądałoby jakbyście wstawili posta z informacją że jest przesunięte z tego i tego powodu, aktualnie uciekanie od odpowiedzi jak zawsze. Ludzie testujący Playtest dostarczają wam cennych informacji co nie działa, co należy poprawić a wy zlewacie ich ciepłym moczem.

• Like 1
  • Thanks 1
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Terms of Use Privacy Policy