Raffael Arkwright Posted December 21, 2022 Share Posted December 21, 2022 Witam, Natknąłem się dzisiaj na dziwne zachowanie hamulca zasadniczego. Gdy użyłem klawisza 3 do zaaplikowanie hamowania wstępnego a potem wrócenie na pozycję "jazda" używając klawisza 9, kran przemieszcza się z automatu na pozycje odcięcie. Ta sama historia powraca gdy użyje się awaryjnego hamowania, tylko w tej kwestii cały czas wraca na hamowanie awaryjne. Prowadziłem skład TLK 24131. SimRail_log_2022-12-21_17-02-20.txt Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Stele Posted December 21, 2022 SIMRAIL Team Share Posted December 21, 2022 Z tego co obmacałem kran, wygląda na powrót buga, który spowodował pierwotne wyłączenie płynnego sterowania klawiszami. Przy dojściu do jazdy ruch wyraźnie zwalnia, gracz ciśnie mocniej i przeskakuje w odcięcie. A w końcu od jednego inputa kran leci do końca zakresu. Nowy kod, stare problemy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raffael Arkwright Posted December 21, 2022 Author Share Posted December 21, 2022 Wczoraj jak grałem to zachowywał się normalnie, płynnie działał. Używałem klawiszy dość sporo i to fajnie działało. Grałem wczoraj o 16. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts