Jump to content

Recommended Posts

Posted

Udało mi się dziś przejechać całą trasę od Katowic do Pilchowic. Mimo jazdy EC zauważyłem, że AI dyżurni bardzo późno podają wjazdy/wyjazdy (graczom też to się zdarza, ale wiem że niektórzy się uczą więc nie mam o to problemu). Mimo zewów przed tarczą/ostatnim sbl wjazd podają po ich minięciu przez co jadąc bez HUD nie ma płynności jazdy. Sprawdzałem mapę interaktywną i nie jechało nic przede mną więc ustawienie przebiegu wcześniej powinno być rzeczą normalną.

20221221150503_1.jpg

• Like 1
  • I agree 1
Posted

Fajnie byloby gdyby użycie ZEW3 przyspieszało proces, większa immersja i realistyczność. 
Dojeżdżasz do S1, ZEW3 i po 2-3 sekundach jest przelot o czym AI by informowało na czacie.
W rzeczywistości mechanicy sie zglaszaja do DR z zapytaniem o wjazdy/wyjazdy gdy te sa na stoj.
A jeszcze fajniej gdyby AI potrafila odpowiedziec o zajętości szlaku.

Posted

Jeszcze rozumiem takie Łazy, ale prawda jest taka, że na CMK jak się jedzie to zielono po prawej i po lewej praktycznie cały czas jest. Problem jest taki, że jak się jedzie trochę "realniej" bez włączonego HUDa to dyżurnego - człowieka jesteśmy w stanie zapytać o następny sygnał, przy AI jest loteria. Zazwyczaj po przejechaniu wjazdowego faktycznie układa drogę, ale nie zawsze. 

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Terms of Use Privacy Policy