Mucha Posted December 8, 2022 Share Posted December 8, 2022 Podczas dyżurowania na urządzeniach przekaźnikowych miałem straszny problem, bo pulpit cały czas wykazywał zajętość 4 torów na których nic nie było Na jeden z nich wjechał Elf KŚ i zniknął. Pokazywały się na tym bocznym panelu ale ani jednego z nich nie było w samej grze. Do tego na urządzeniach komputerowych kiedy wszedłem na Katowice zawodzie żeby ogarnąć syf jaki został (prawdopodobnie po wczoraj), miałem poustawiane przebiegi dla nieistniejących pociągów których nie dało się zdjąć, oraz szlaki były na Stop i również nie dało się z tym nic zrobić. To powodowało totalne zatłoczenie stacji z którym nic nie szło zrobić Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solution hermaneg Posted December 8, 2022 Solution Share Posted December 8, 2022 Ten Sygnal 2852 juz 2x mnie zatrzymal na dobre, takze jak byl automatyczny dyzurny Link to comment Share on other sites More sharing options...
hermaneg Posted December 8, 2022 Share Posted December 8, 2022 Nastepny blad SBL, dalej sie nie pojedzie na Katowice Link to comment Share on other sites More sharing options...
hermaneg Posted December 8, 2022 Share Posted December 8, 2022 na serwerze pusto, wiec AI powinno przelaczyc Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team uetam Posted December 8, 2022 SIMRAIL Team Share Posted December 8, 2022 Problem z zajetosciami juz zostal zgloszony. Pracujemy nad nim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts