Cristiano Ronaldo Posted December 20, 2022 Share Posted December 20, 2022 Witam, jechałem na trasie Olszamowice - Opoczno Południe i podczas tego przejazdu zauważyłem dwa błędy, gdy auta przejeżdżają przez tory. W pierwszym filmie najprawdopodobniej wiadukt na, którym powinno przejechać auto, nie posiadał detekcji kolizji (jazda od strony posterunku Olszamowice, 9 kilometrów do stacji Pilichowice). W drugim filmie samochód przejechał chwilę przed pociągiem, przez zamknięte rogatki (jazda od strony posterunku Pilichowice, 6 kilometrów do stacji Opoczno Południe). Pierwszy film: Drugi film: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Qbek Posted December 21, 2022 SIMRAIL Team Share Posted December 21, 2022 Dzięki, sprawdzimy co sie dzieje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Balaclava Posted December 21, 2022 SIMRAIL Team Share Posted December 21, 2022 Dzięki za zgłoszenie. Czy na pozostałych przejazdach na CMK też samochody przejeżdżały przez rogatki, czy tylko na tym jednym? Link to comment Share on other sites More sharing options...
__Zolnierz__ Posted December 21, 2022 Share Posted December 21, 2022 2 minuty temu, Balaclava napisał(a): Dzięki za zgłoszenie. Czy na pozostałych przejazdach na CMK też samochody przejeżdżały przez rogatki, czy tylko na tym jednym? też spotkałem auta jeźdżące przez rogatki 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Balaclava Posted December 21, 2022 SIMRAIL Team Share Posted December 21, 2022 Collidery przejazdów zostały poprawione. Spadanie samochodów to globalny problem dla wiaduktów na CMK, który przez najbliższe dni postaram się w całości naprawić. Dzięki jeszcze raz za zgłoszenie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts