Siła spokoju Posted December 20, 2022 Posted December 20, 2022 Witam, mam nadzieję, że w pełnej wersji będzie więcej dostępnych maszyn. Osobiście marzą mi się ST44, SU45, ET41. Oczywiście nowsze pociągi również są mile widziane. Jeśli ktoś z zespołu Simrail może zdradzić coś na temat pociągów które będą dostępne w grze, to bardzo bym prosił. Ewentualnie takie pociągi w formie DLC do kupienia. Pozdrawiam i trzymam kciuki za ten projekt.
garot22 Posted December 23, 2022 Posted December 23, 2022 Ja byłbym wniebowzięty jakby było SM42 wraz z bohunami.
fangul Posted January 6, 2023 Posted January 6, 2023 Witam Jesli chodzi o temat lokomotyw mam nadzieje ze tworcy gry pamietaja jeszcze takie lok. splinowe jak SP45,SP42i ich ulepszone wersje SU moze to zabrzmi dziwnie ale taki symulator bez takich lokomotyw straci na uroku gry i atrakcyjnosci. Moze ktos z tworców odpisze lub jakas osoba co posiada taka wiedze czy cos takiego jest w planach w formie DLC a moze w wersji podstawowej ? 2
Footz Posted January 7, 2023 Posted January 7, 2023 Prosilem o jakies potwierdzenie od devow bo wyszla roadmap na steamie odnosnie early access i pelnej wersji, bez lokomotyw spalinowych na liscir, i jedyna odpowiedz to "wszysto jest szczegolowo opisane na stronie steam". Takze zakladam ze spalinowek nie bedzie. Chyba ze zostana dodane po wydaniu pelnej wersji.
Footz Posted January 7, 2023 Posted January 7, 2023 W pelnej wersji spalinowych nie bedzie. Zostala zaktualizowana informacja na Steam. Byc moze zostana dodane po wydaniu pelnej wersji/stworzone przez spopecznosc po wydaniu edytora/SDK.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now