hyzwar Posted December 19, 2022 Posted December 19, 2022 Czy istnieje jakaś kompletna baza schematów stacji PL, no najlepiej tych z gry 🙂 Numery torów mnie interesują bardzo. Tutaj dużo widać, ale! OpenRailwayMap W Łazy Łc dochodzenie do strzału, który to #3, a który #4 trochę czasu laikowi zajęło, drogą dedukcji. Dzięki!
Jakub Posted December 19, 2022 Posted December 19, 2022 https://semaforek.kolej.org.pl/wiki/index.php?title=Strona_główna 1
ArtU4 Posted December 19, 2022 Posted December 19, 2022 2 minuty temu, hyzwar napisał(a): W Łazy Łc dochodzenie do strzału, który to #3, a który #4 trochę czasu laikowi zajęło, drogą dedukcji. Dzięki! Przecież w Łazach masz to napisane na pulpicie - która linia i jaki tor, nie trzeba szczególnie dedukować 🙂 2 1
Solution hyzwar Posted December 19, 2022 Author Solution Posted December 19, 2022 (edited) 21 minut temu, ArtU4 napisał(a): Przecież w Łazach masz to napisane na pulpicie - która linia i jaki tor, nie trzeba szczególnie dedukować 🙂 No to może słabo widzę! 😄 Sprawdzę, dzięki za info o7 // Eureka! Raz jeszcze dzięki - a wcześniej 15 minut na to patrzyłem i nie znalazłem. Dzięki Panowie \o/ Edited December 19, 2022 by hyzwar
Recommended Posts