sewwoj28 Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Mam pytanie czy da się zrobić np. prywatny serwer albo na publicznym event "Dzień trudnych warunków na kolei"? Chodzi że np. na serwerze INT4 lub prywatnym(o ile prywatny da się zrobić, w co wątpię) np. włączyć śnieżycę(tego chyba też się nie da). Jeśli ktoś coś wie to proszę o komentarz, ale bez hejtu. I też czy na tym prywatnym można ograniczyć ilość graczy( w co również wątpię)? Zapraszam do dyskusji.
Arkadio40 Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago A po co ci serwer prywatny według mnie jest NIE potrzebny 5 1
misiek_131415 Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago (edited) 27 minut temu, sewwoj28 napisał(a): Mam pytanie czy da się zrobić np. prywatny serwer albo na publicznym event "Dzień trudnych warunków na kolei"? Chodzi że np. na serwerze INT4 lub prywatnym(o ile prywatny da się zrobić, w co wątpię) np. włączyć śnieżycę(tego chyba też się nie da). Jeśli ktoś coś wie to proszę o komentarz, ale bez hejtu. I też czy na tym prywatnym można ograniczyć ilość graczy( w co również wątpię)? Zapraszam do dyskusji. na serwerach polskich PL1, PL2, PL5 a zwłaszcza INt9 możesz robić eventy. Prywatne serwery nie są możliwe w simrail i małe szanse że będą kiedyś. Ale pod pojęciem event nie możesz robić pogody albo coś w tym stylu. Tylko możesz wymyślić w swojej głowie jakieś wydarzenie. Pod tym względem ubogo w simrail. Edited 14 hours ago by misiek_131415
Recommended Posts