Spanddark Posted August 26 Posted August 26 (edited) Witam. Zgłaszam błąd polegający na braku sterowania z klawiatury otwieraniem i zamykaniem drzwi i sygnału rp1 podczas przejęcia pociągu po jego respawnie na mapie. Pomaga tylko jak pociąg ruszy, wyjście z gry i ponowne wejście do tego pociągu. Co ciekawe klawiatura numeryczna działa, czyli hamulce i zmiana prędkości. Nie działają także przyciski zmiany kamer od 1 do 6. Szybkim skrótem nie idzie wyjść ani wejść do pociągu. W innych grach wszystko oki z moją klawiaturą. Przypuszczam że przy respownie traci się przypisanie sterowania niektórych komend z klawiatury. Pozdrawiam. Edited August 28 by Spanddark
SIMRAIL Team kojonek2 Posted 7 hours ago SIMRAIL Team Posted 7 hours ago Co masz na myśli przez respawn?
Spanddark Posted 4 hours ago Author Posted 4 hours ago (edited) Respawn (Spawn) czyli jak skład pojawia się na mapie, wchodzę do lokomotywy i wtedy nie działają niektóre przyciski sterowania na klawiaturze. Czasami pomaga wyjście do pulpitu, zamknięcie gry i wejście ponowne. Nigdy wcześniej mi się tak nie działo. W innych grach mam oki. Edited 1 hour ago by Spanddark
Recommended Posts