Spanddark Posted August 26 Posted August 26 (edited) Witam. Zgłaszam błąd polegający na braku sterowania z klawiatury otwieraniem i zamykaniem drzwi i sygnału rp1 podczas przejęcia pociągu po jego respawnie na mapie. Pomaga tylko jak pociąg ruszy, wyjście z gry i ponowne wejście do tego pociągu. Co ciekawe klawiatura numeryczna działa, czyli hamulce i zmiana prędkości. Nie działają także przyciski zmiany kamer od 1 do 6. Szybkim skrótem nie idzie wyjść ani wejść do pociągu. W innych grach wszystko oki z moją klawiaturą. Przypuszczam że przy respownie traci się przypisanie sterowania niektórych komend z klawiatury. Pozdrawiam. Edited August 28 by Spanddark
SIMRAIL Team kojonek2 Posted September 21 SIMRAIL Team Posted September 21 Co masz na myśli przez respawn?
Spanddark Posted September 21 Author Posted September 21 (edited) Respawn (Spawn) czyli jak skład pojawia się na mapie, wchodzę do lokomotywy i wtedy nie działają niektóre przyciski sterowania na klawiaturze. Czasami pomaga wyjście do pulpitu, zamknięcie gry i wejście ponowne. Nigdy wcześniej mi się tak nie działo. W innych grach mam oki. Edited September 21 by Spanddark
bart_dem Posted September 22 Posted September 22 Też wiele razy to zauważyłem. Nie musisz wychodzić z gry, pomaga kilkukrotne, naprzemienne wciśnięcie spacji i lewego alt. 1
Recommended Posts