vitas Posted December 19, 2022 Share Posted December 19, 2022 Po wskoczeniu na lewą stronę pulpitu kostkowego, dyżurny wypada z dyżurki na ziemię poza budynkiem - trzeba wejść ponownie do środka. W kilku przypadkach wypadłem w ogóle w jakąś "czarną dziurę" i powrót nie był możliwy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Qbek Posted December 19, 2022 SIMRAIL Team Share Posted December 19, 2022 Dziękujemy za zgłoszenie - sprawdzamy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
okles92 Posted December 19, 2022 Share Posted December 19, 2022 Miałem wczoraj to samo w Będzinie - zacząłem widzieć 3 artefakty po lewo od pulpitu, poszedłem w ich kierunku i wypadłem pod mapę. Może to Was jakoś naprowadzi ;). Link to comment Share on other sites More sharing options...
o1zo Posted December 19, 2022 Share Posted December 19, 2022 Podobna sytuacja ma miejsce w Będzinie (wydaje mi się, że po prawej stronie konsoli). Dzisiaj kilka razu udało mi się wpaść "do piwnicy". 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyzio Posted December 21, 2022 Share Posted December 21, 2022 Problem w Łazach nadal istnieje. Podejscie zbyt blisko do pulpitu skutkuje lotem na beton przed budynkiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts