Buser Posted Sunday at 10:38 AM Posted Sunday at 10:38 AM (edited) Od oficjalnej kwietniowej aktualizacji, dziś dokupiłem brakujące dodatki i włączyłem SimRail po raz pierwszy od kilku miesięcy. Po ponad 2h walki, poddałem się. Każdorazowa próba odpalenia symulacji zarówno w trybie multiplayer, jak i singleplayer kończyła się albo wyrzuceniem z gry już podczas ładowania, albo niedługo po rozpoczęciu rozgrywki. Wizualnie wyraźnie spadła jakość wyświetlanej symulacji. Nie pomaga również wyłączenie MiniMap, choć należy zaznaczyć że gdy były aktywne, gra crashuje się dużo szybciej. Na przełomie kwietnia/maja przeszedłem na Windows11. Wcześniej, czyli przed aktualizacją gry oraz systemu, gra działa bezbłędnie. Warto zaznaczyć, iż wcześniej także korzystałem z wersji BETA i również nie miałem problemów z rozgrywką. Oczywiście, w STEAM obecnie mam przestawione włączanie oficjalnej wersji gry - nie BETA. Załączam przykładowe logi, których mam więcej oczywiście. Proszę o pomoc lub poradę, gdyż obecnie gra jest kompletnie nieużywalna. Czasem potrafi pojawić się także taki komunikat, jednak rzadko. SimRail_log_2026-07-05_11-46-52.txt Crash_2026-07-05_095311645.zip Edited Sunday at 10:39 AM by Buser
Recommended Posts