marek.pyrgal Posted yesterday at 12:06 PM Posted yesterday at 12:06 PM Witam. Podepnę się do dyskusji i pytania kolegi "Pożeracz Amperów", kiedy możemy się spodziewać uaktualnienia FSR w grze? Pytam bo jak narazie posiadacze kart AMD, tacy jak ja, dostali co prawda ulepszenia graficzne do owych kart, ale posiadacze Nvidii mogą od samego początku cieszyć się ulepszenaim upscalingu DLSS na wysokim poziomie. Wiem bo miałem epizod posiadania karty Nvidii i grałem na nich w Simreila. Obecnie posiadam RX7900 XT i wolę grać natywnie niż FSR-em bo to co prezentuję FSR w grze to porażka. Możliwe że wbudowanie w ustawieniach, jak w większości grach generowania klatek z najnowszym lub przynajmniej starszą [3.1] wersją FSR-a by pomogło. 1
marek.pyrgal Posted 11 hours ago Author Posted 11 hours ago Próbowałem, ale optiscaler nie działa na FSR 1.0 lub 2.0 tylko 3.1, przynajmniej ja nie uzyskałem przejscia na FSR 4.1. A nie lepiej żeby jak większości symulatorów było wbudowane w grze a nie kombinowanie?
Conrad Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago (edited) 7 minut temu, marek.pyrgal napisał(a): Próbowałem, ale optiscaler nie działa na FSR 1.0 lub 2.0 tylko 3.1, przynajmniej ja nie uzyskałem przejscia na FSR 4.1. A nie lepiej żeby jak większości symulatorów było wbudowane w grze a nie kombinowanie? Odpalasz pod DLSS i wtedy masz FSR4.1. Najnowszy fsr obsługuje już RX 7xxx, tydzień temu się pojawił. Edited 11 hours ago by Conrad
marek.pyrgal Posted 7 hours ago Author Posted 7 hours ago Tak wiem bo mam najnowsze sterowniki i zadziałało, teraz jest lepiej choć widzę że bardzo program obciąża kartę.
Recommended Posts