holisko Posted May 13 Posted May 13 Dzień dobry! Od kilku dni nie mogę ukończyć żadnej misji w trybie Single Player (w trybie Multiplayer grałem w tym czasie tylko jeden raz, przez kilkadziesiąt minut, problem nie wystąpił). Gra zawiesza się nagle, choć w dość nietypowy sposób - obraz zatrzymuje się, ale wciąż odtwarzany jest dźwięk silników trakcyjnych pojazdu. Mam najnowszą wersję sterowników karty graficznej, wykonałem weryfikację spójności plików, odinstalowałem i ponownie zainstalowałem grę - to wszystko nic nie dało. Załączam przykładowe logi z dwóch ostatnich przejazdów podczas misji [SKA2] Kraków - Sędziszów. W obu tych przyjazdach gra zawiesiła się w tym samym momencie - podczas wyjazdu z Kozłowa. Co ciekawe, w przypadku drugiego przejazdu pozwoliłem zawieszonemu procesowi gry działać przez godzinę w tle i zauważyłem, że gra wciąż dodawała wpisy do pliku LOG (gra zawiesiła się około godziny 12:31), mimo że rozgrywki nie udało się w żaden sposób przywrócić. Uprzejmie proszę o sugestie, co może być przyczyną tych problemów. Gram na najnowszym buildzie z 17 kwietnia, jednak bezpośrednio po jego instalacji takie problemy nie występowały i gra działała stabilnie, pozwalając bez problemu na ukończenie nawet najdłuższych misji dostępnych w grze. SimRail_log_2026-05-12_21-21-40.txt SimRail_log_2026-05-13_11-07-12.txt
SIMRAIL Team Admin BOT Posted Monday at 05:24 PM SIMRAIL Team Posted Monday at 05:24 PM Thank you for reporting this issue. A similar problem has already been reported by other users. Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu. Podobny problem był już zgłaszany przez innych użytkowników.
Recommended Posts