Barcikowy Posted December 18, 2022 Share Posted December 18, 2022 Czy jest możliwość dołożenia latarni czy to lampy nad drzwiami do nastawni? Rzadko kiedy udaje mi się zagrać w dziennych warunkach, a tak się składa że nastawnie stoją w czarnej... dziurze. Po wyjściu z budynku jest bardzo ciemno i trzeba poruszać się po omacku. Tak samo pulpity kostkowe są mocno wieczorem zaciemnione - po włączeniu światła nasza postać rzuca dodatkowo taki nieregularny chropowaty cień na pulpit. Wydaje mi się że to jest niepotrzebne. Dodatkowo zauważyłem, że jako dyspozytor można wybiec z nastawni i oddalić się na tyle daleko (chyba nie na blokady odejścia) iż później nie da się już wrócić. Nie działa klawisz "1", a nawet po wróceniu pod drzwi nie ma już opcji wejdź do nastawni. Na screenie jeszcze jeden mały błąd graficzny w Łazach Łc (tor w kierunku Łazów B) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vitas Posted December 19, 2022 Share Posted December 19, 2022 Doświetlenie nastawni nad drzwiami do budynku - popieram. Nieraz już się gubiłem po omacku po nocnym spacerowaniu w przerwach Link to comment Share on other sites More sharing options...
Footz Posted December 19, 2022 Share Posted December 19, 2022 Zgadzam się, w szczególności do "chropowatego" cienia na panelu kostkowym, mega przeszkadza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts