Jump to content

Recommended Posts

Posted

Miałem przed chwilą dziwny błąd na Idzikowicach. Miałem pociąg 412046 (kierunek Radzice), zapytałem posterunek radzice o drogę, ustawiłem blokadę, ustawiłem przelot po torze 4, wszystkie rozjazdy przy wyjeździe świeciły że są w pozycji do jazdy na wprost, z resztą musiały być tak ustawione bo chwilę wcześniej był przelot po torze 2 na Strzałki. Podaję wyjazd z semafora L, zaświeca się na biało tor 4 na Radzice po czym gaśnie i czat wyświetla że nastawiony przebieg z semafora Id_L wyslałby 412046 w złym kierunku, więc sprawdzam wszystko jeszcze po kilka razy, każdy rozjazd świeci na wprost, wszystko wygląda dobrze, próbuję jeszcze 2 razy, ciągle to samo, daję sygnał zastępczy na semafor L, pociąg wyjechał na wprost, po czym jego druga kopia pojawiła się na torze 2 (ale nie na tym ukośnym fragmencie od rozjazdów, tylko obok), a po chwili w całości zniknął z toru 4 i poleciał na Strzałki.

• SIMRAIL Team
Posted
Thank you for reporting this issue. A similar problem has already been reported by other users.
Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu. Podobny problem był już zgłaszany przez innych użytkowników.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Terms of Use Privacy Policy