gabanaszczyk Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago (edited) Zakupiłem dlc Łódź Junction i Impuls 2 w zestawie jednak gdy próbuje zagrać w któryś z scenariuszy to po kliknięciu nowa gra przenosi mnie na strone sklepu steam gdzie wyswietla sie informacja "Już masz tę grę.". Czasami zamiast przycisku nowa gra mam zakup zawartość. W trybie multiplayer nie mogę grać jako dyżurny na stacjach z tego dlc. Troche tak jak bym nie miał tego dlc chodź steam mówi co innego. Restartowanie gry / steama czy weryfikacja plików nie pomogły. SimRail 2026-02-28 23-33-13.mp4 Edited 14 hours ago by gabanaszczyk
SIMRAIL Team uetam Posted 5 hours ago SIMRAIL Team Posted 5 hours ago Pokaż screen z zakładki DLC w Steam.
gabanaszczyk Posted 5 hours ago Author Posted 5 hours ago (edited) jak usnac wiadomosc? Edited 5 hours ago by gabanaszczyk
gabanaszczyk Posted 1 hour ago Author Posted 1 hour ago (edited) Ostatecznie rozwiazałem problem przez usuniecie calej grupy scenariuszy i odznaczylem to dlc a potem zrestartowalem steama i wtedy pojawilo mi sie 20 GB do zainstalowania i zadzialalo Edited 45 minutes ago by gabanaszczyk
Recommended Posts