Jump to content

"Pociągi Widmo" w dyżurkach u ludzi moze u AI też

Konder

Recommended Posts

Witam. Rozmawiając  z ludźmi wiele osob po wczorajszym duzym updejcie ma nasilający sie problem z tzw. "Pociągami Widmo" . Dyżurny ruchu wgl w rozkładzie jazdy nie ma pociągu ktory akurat przyjechal. Musi sie komunikowac z maszynistą okreslonego pociagu aby pociąg mogl pojechac dalej. Prawdopodobnie  jest to błąd i moim zdaniem w kolejnym updejcie powinien byc rozwiązany. Ja dzsiaj jechalem takim pociagiem i osobno z maszynista musialem sie komunikowac i pytal mnie gdzie jestem mniej wiecej zeby podawal mi przeloty w razie mozliwosci. Pozdrawiam 

Nie trzeba pytać - tylko na 3 możesz go skierować.
Ale nie o rozwiązanie chodzi, a o brak w rozkładzie. Mnie to nie przeszkadza, gdyż z kilkoma graczami rozmawiałem i wiem, że jadą do huty w Dąbrowej, lecz jeżeli ktoś pierwszy raz trafi na bota... Prawdopodobnie zostawi mu czerwone i po zabawie dla tych w kolejce.

Ale ten obecny rozkład jest taki "z dupy" testowy, nie ma wszystkiego, ma swoje plusy i minusy. Nie ma całego ruchu, pomyślcie, Sosnowiec czy Katowice Zawodzie będą pewnie w pełnej wersji miały jeszcze pociągi z innych szlaków. 

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Terms of Use Privacy Policy