Konder Posted December 18, 2022 Share Posted December 18, 2022 Witam. Rozmawiając z ludźmi wiele osob po wczorajszym duzym updejcie ma nasilający sie problem z tzw. "Pociągami Widmo" . Dyżurny ruchu wgl w rozkładzie jazdy nie ma pociągu ktory akurat przyjechal. Musi sie komunikowac z maszynistą okreslonego pociagu aby pociąg mogl pojechac dalej. Prawdopodobnie jest to błąd i moim zdaniem w kolejnym updejcie powinien byc rozwiązany. Ja dzsiaj jechalem takim pociagiem i osobno z maszynista musialem sie komunikowac i pytal mnie gdzie jestem mniej wiecej zeby podawal mi przeloty w razie mozliwosci. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rapaport Posted December 21, 2022 Share Posted December 21, 2022 Zgadza się. Każdy pociąg z Łaz w kierunku Dąbrowy Górniczej, który nadjechał torem 7, nie widnieje w rozkładzie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hyzwar Posted December 21, 2022 Share Posted December 21, 2022 (edited) Wtedy należy użyć telefonu i zapytać AI, na który tor wysłać pociąg. // taki bypass Edited December 21, 2022 by hyzwar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rapaport Posted December 21, 2022 Share Posted December 21, 2022 Nie trzeba pytać - tylko na 3 możesz go skierować. Ale nie o rozwiązanie chodzi, a o brak w rozkładzie. Mnie to nie przeszkadza, gdyż z kilkoma graczami rozmawiałem i wiem, że jadą do huty w Dąbrowej, lecz jeżeli ktoś pierwszy raz trafi na bota... Prawdopodobnie zostawi mu czerwone i po zabawie dla tych w kolejce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hyzwar Posted December 21, 2022 Share Posted December 21, 2022 Dlatego właśnie zasugerowałem rozwiązanie dla świerzaków Link to comment Share on other sites More sharing options...
BullRot Posted December 22, 2022 Share Posted December 22, 2022 Ale ten obecny rozkład jest taki "z dupy" testowy, nie ma wszystkiego, ma swoje plusy i minusy. Nie ma całego ruchu, pomyślcie, Sosnowiec czy Katowice Zawodzie będą pewnie w pełnej wersji miały jeszcze pociągi z innych szlaków. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts