muzyk Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Zakupione oba DLC. Pobrane, zainstalowane. Są w bibliotece. W trybie jednoosobowym wszystko jest w porządku. W wieloosobowym natomiast nie mam w trybie maszynisty żadnego Impulsa na liście wyboru. Instalowałem cały Simrail od nowa i dalej nic. O co chodzi i gdzie się zwrócić, żeby to naprawić?
Conrad Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Wczoraj w piku jednocześnie grało ponad 1700 osób, z tego wielu graczy na m/p, więc składy były pozajmowane. Ja dla przykładu wybrałem sobie serwer CZ1 i bez problemu przejechałem się Impulsem. Co ciekawe, wszystkie Impulsy mijane na trasie prowadził gracz, więc cieszy popularność.
Buła Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Normalka, zawsze gdy coś nowego wychodzi to każdy chce to wyprobować i już dziś od 7 rano cieżko było wyrwać impulsa.
muzyk Posted 6 hours ago Author Posted 6 hours ago (edited) No dobra. Nie zaznaczyłem, że nie chodzi o obleganie przez graczy, że nowość itd. Testowałem to na pustych serwerach, oprócz PL3, bo ten nigdy pusty nie jest. Poza tym na mapie widać, że pociągi są nie obsadzone. Panowie, nie gram w to od dzisiaj, a jednak problem jest. Zapomniałem tylko dodać, że dwa razy zaraz po wydaniu widziałem impulsy, ale przy próbie wejścia dostawałem monit, że nie może skład być uruchomiony przez gracza (czy jakoś tak, nie pamiętam) i nie, że jest zajęty czy uruchomiony przez innego gracza. EDIT. Czary mary jakieś. Nie wiem co się stało, ale teraz działa. Wszedłem z ciekawości na CZ1, zadziałało i teraz na pustym PL5 udało się zasiąść za sterami Impulsa. Edited 6 hours ago by muzyk
Arkadio40 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Poczekaj sobie z miesiąc wtedy tak szał .... spadnie na to wszystko
Conrad Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 4 godziny temu, muzyk napisał(a): Czary mary jakieś. Nie wiem co się stało, ale teraz działa. Wszedłem z ciekawości na CZ1, zadziałało i teraz na pustym PL5 udało się zasiąść za sterami Impulsa. Widać Szaman się zlitował.
Recommended Posts