Komandos2509 Posted December 8, 2022 Share Posted December 8, 2022 Przejąłem dyżur po poprzednim i zastałem taką niespodziankę, mianowicie rozjazd 652 i 642 były rozprute nie dało się skasować rozprucia nie wiem jak pozostałe, nie działają przyciski zwbl od strony Ząbkowic działa tam tylko z toru 4, jak już wjedzie pociąg do Ząbkowic na długo zostaje kontrolka ktor3 np i nie da się podać semafora wyjazdowego kolejnemu pociągowi Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team uetam Posted December 8, 2022 SIMRAIL Team Share Posted December 8, 2022 Sytuacja ze screena była spowodowana błędnym działaniem AI na stacji Ząbkowice. Pracujemy nad poprawieniem tego problemu. Domyślnie tory 1 i 3 powinny kierować w kierunku Ząbkowic a tory 2 i 4 z kierunku Ząbkowic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Komandos2509 Posted December 8, 2022 Author Share Posted December 8, 2022 Bardzo też proszę o sprawdzenie przycisków Kasowania rozpruć gdyż wczoraj nie działały wgl. Do tego w dniu dzisiejszym podczas dyżurowania Ząbkowice ciągle wysyłają po torze 4 od Ząbkowic do Łaz pociągi nieparzyste a powinny być parzyste @uetam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Komandos2509 Posted December 8, 2022 Author Share Posted December 8, 2022 tak samo po torze numer 7 numery parzyste w kierunku Ząbkowic Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Solution firleju Posted December 8, 2022 SIMRAIL Team Solution Share Posted December 8, 2022 Naprawione. Można zamknąć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts