Konder Posted December 18, 2022 Posted December 18, 2022 Witam. Moim zdaniem po dzisiejszym kolejnym dużym patchu ja zauważam stanowczą poprawe w ruchu ktory odbywa sie w : Zawiercie , łazy, łazy ła, łazy łb. Na innych stacjach z tego co słyszałem też jest generalnie ok. W zawierciu i we wszystkich łazach oraz pozostalych tak rozbudowanych stacjach ( duza ilosc torów , rozjazdów oraz semaforów ), jest naprawde spoko, jedynie trzeba byc cierpliwym na swój sygnał aby wyjechać ze stacji i będzie ok. Takze aktualizacja na plus i mam nadzieje ze tego typu usterki jesli pojawią się, będą takowe usterki szybko rozwiązywane. Także zespolowi simrail z mojej strony, naprawde dziękuje i trzymam kciuki za dalszy rozwoj symulatora. Mam nadzieje ze będzie kiedys w przyszlosci możliwość postawienia prywatnego serwera. Jeśli moge dodać to prosze rowniez zwiększyc liczbe publicznych serwerów gdyż kolejni testerzy będą dołączać prawdopodobnie do testow a slotow na serwerach juz istniejących, tych slotow zaczyna brakować. Optymalizacja coraz lepsza i to na plus choc są zdarzają sie raz na jakis czas takie zawieszanie się podcxas rozgrywki na kilka sekund. Również mam nadzieje ze kwestia z pingiem zostaje polepszona jak sie tylko da. Pozdrawiam zespol simrail oraz wszystkich użytkownikow symulatora simrail.
Mari Posted December 18, 2022 Posted December 18, 2022 Właśnie stoję w kilkoma innymi graczami w Zawierciu 😛 W Łazach też zatkane, a zawiadowcy nic nie działa. Więc może i działa, ale tylko po restarcie.
Nemerion Posted December 18, 2022 Posted December 18, 2022 Potwierdzam jest zdecydowana poprawa w działaniu dyżurnego ruchu AI. Po ostatnim patchu nie zdarzyła mi się puki co sytuacja żeby AI nie podało mi wjazdu/wyjazdu. Czasami co prawda trzeba trochę na niego zaczekać ale to i tak jest duży krok do przodu w stosunku do tego co było wcześniej. Oby tak dalej trzymam kciuki
POPSZTUNGES Posted December 18, 2022 Posted December 18, 2022 (edited) no my teraz mamy problem na ząbkowicach na pl1 (od dabrowy gorniczej w strone zabkowic stoja 4 pociagi) ai nie wpuszcza Edited December 18, 2022 by POPSZTUNGES
POPSZTUNGES Posted December 18, 2022 Posted December 18, 2022 (edited) Edited December 18, 2022 by POPSZTUNGES
Nemerion Posted December 18, 2022 Posted December 18, 2022 10 minut temu, POPSZTUNGES napisał(a): no my teraz mamy problem na ząbkowicach na pl1 (od dabrowy gorniczej w strone zabkowic stoja 4 pociagi) ai nie wpuszcza aż specjalnie wszedłem na pl1 i z tego co widzę korek się już prawie rozładował 🙂 Wystarczy być cierpliwym 😄
Recommended Posts