boban121 Posted February 4 Posted February 4 Po ostatnich aktualizacjach gra na Steam przestała się uruchamiać. Nie mam pojęcia o co chodzi. Sprawdziłem spójność i jest ok. Zainstalowałem od nowa i nic. Przedtem działała normalnie. Klikam graj przycisk zmienia sie na 5 sekund uruchomione i wraca na to jakby odnowa kliknąć graj a się nic nie dzieje.
SIMRAIL Team Admin BOT Posted February 9 SIMRAIL Team Posted February 9 Thank you for reporting this issue. A similar problem has already been reported by other users. Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu. Podobny problem był już zgłaszany przez innych użytkowników.
AtapiCl Posted February 10 Posted February 10 Niech da logi z proby uruchomienia (lokalizacja wszystkim powszechnie znana). Bo bez tego to sobie mozna...
boban121 Posted February 26 Author Posted February 26 Nie wiem zaktualizowałem wszystko co się dało i nic. Naprawa wyglądała tak jakby mimo to że zaktualizowałem nie dało się uruchomić. Musiałem 3 raz na nowo zainstalować simrail i poszło.
Recommended Posts