izzy. Posted yesterday at 01:58 AM Posted yesterday at 01:58 AM (edited) Problem występuje od wczoraj, powtarza się dosyć często i z reguły dopiero po pewnym czasie siedzenia na danej nastawni, nie od razu po wejściu a polega to na tym, że ekran z rozkładem jest albo całkowicie czarny albo wyświetla się jak na załączonym screenie, wygląda tak samo na monitorze w nastawni i w trybie pełnoekranowym po wciśnięciu 3 lub kliknięciu na monitor, załadowanie rozkładu do przeglądarki z opcji posterunku w tym czasie działa normalnie, jakiś problem jest z samym renderowaniem strony rozkładu wewnątrz gry. Nie aktualizowałem systemu ani sterowników od grafiki, po mojej stronie cała kongifuracja jest taka jak była, nawet zjechałem z ustawień graficznych na niższe ale to niczego nie zmienia. Jesli to ma jakoś pomóc to mam kartę GeForce RTX 2060 Super i sterownik nVidia w wersji 580.119.2, system to Linux Nobara 43 edit: dodam że po aktualizacji sterowników nVidia do 580.126.09 pograłem trochę i póki co problem nie występuje, niemniej zostawiam jako informację o potencjalnym problemie i rozwiązaniu Edited yesterday at 04:02 PM by izzy.
SIMRAIL Team Admin BOT Posted 5 hours ago SIMRAIL Team Posted 5 hours ago Thank you for reporting this issue. A similar problem has already been reported by other users. Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu. Podobny problem był już zgłaszany przez innych użytkowników.
Recommended Posts