PioterSky Posted January 29 Posted January 29 Kiedy próbuję dołączyć na pociąg na jakimś serwerze multiplayer wyrzuca mi ten błąd. Posiadam wszystkie dlc. Przesyłam log i screena. Kiedy pociąg się załaduje i zamknę ten komunikat mam od razu ekran końca trasy (z podsumowaniem itd.). Próbowałem dołączyć na różne pociągi - jest to za każdym razem. Gram na normalnej, najnowszej wersji gry. Mam reinstallować grę czy może jest jakaś konkretna przyczyna? SimRail_log_2026-01-29_12-49-11.txt
SIMRAIL Team kojonek2 Posted February 2 SIMRAIL Team Posted February 2 Podeślij zdjęcie tego okna z DLC
SIMRAIL Team Admin BOT Posted February 9 SIMRAIL Team Posted February 9 Thank you for reporting this issue. A similar problem has already been reported by other users. Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu. Podobny problem był już zgłaszany przez innych użytkowników.
PioterSky Posted March 11 Author Posted March 11 (edited) @kojonek2Niestety nie mogę znaleźć żadnego wątku na forum ani na discordzie o tym problemie. Jakie jest rozwiązanie tego problemu? Przesyłam tutaj screen Edited March 17 by PioterSky
Recommended Posts