Sound of Death Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Hej 😜 Chciałbym zapytać w jakim czasie można spodziewać się nowych map? Jak dużo czasu potrzeba na stworzenie mapy i scenariuszy pod nią - domyślam się, że jest to czasochłonne. Wiem, że każdy gracz chciałby jakąś mapę z jego okolic, taką trasę którą sam przejeżdżał na żywo jako pasażer. Moje pytanie jest ogólne lecz po części kieruje je też w konkretny odcinek - mianowicie linia R8 / R80, czyli trasa z Warszawy do Radomia. Czy możemy spodziewać się takiej trasy a jeśli tak to kiedy mogłaby zostać stworzona? Pewnie pojawia się sporo takich pytań więc jeśli były podobne wątki z odpowiedziami poprosiłbym o linki do nich.
adamets2 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 21 minut temu, Sound of Death napisał(a): Hej 😜 Chciałbym zapytać w jakim czasie można spodziewać się nowych map? Jak dużo czasu potrzeba na stworzenie mapy i scenariuszy pod nią - domyślam się, że jest to czasochłonne. Wiem, że każdy gracz chciałby jakąś mapę z jego okolic, taką trasę którą sam przejeżdżał na żywo jako pasażer. Moje pytanie jest ogólne lecz po części kieruje je też w konkretny odcinek - mianowicie linia R8 / R80, czyli trasa z Warszawy do Radomia. Czy możemy spodziewać się takiej trasy a jeśli tak to kiedy mogłaby zostać stworzona? Pewnie pojawia się sporo takich pytań więc jeśli były podobne wątki z odpowiedziami poprosiłbym o linki do nich.
Recommended Posts