Thomas Posted January 27 Posted January 27 Czesć, Gram akurat na next_sp. [IR] Katowice - Warszawa Zachodnia. Już co najmniej trzy razy zaczynałem tą trasę i nie mogę skończyć. Pierwszy raz jechałem i po godzinie zrobiłem save. Na drugi dzień nie mogłem wczytać bo wyskakiwał błąd. Dzisiaj jadę od nowa, zapisuję co jakiś czas jest OK. Po godzinie nie mogę znowu zapisać - klikam zapisz ale nic się nie dzieje. Próbuję zapisać w różnych miejscach np. na stacji, podczas jazdy, wolniej, szybciej itd. Nie przejąłem się bo miałem zapis sprzed 30 min. Wczytuję dla testu czy wszystko jest OK i niestety pojawia się kolejny błąd. Nie mam siły już do tej gry. Nie mam możliwości zagrania ponad 4h scenariusza za jednym razem. Czekam na kolejne wersje w których zapisywania będzie poprawnie działać. Pozdrawiam, Th
SIMRAIL Team Admin BOT Posted February 2 SIMRAIL Team Posted February 2 Thank you for reporting this issue. A similar problem has already been reported by other users. Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu. Podobny problem był już zgłaszany przez innych użytkowników.
Recommended Posts