Dominik Walicki Posted January 14 Posted January 14 Because not Xbox forum in Polish… so please use translator to translate to English… Xbox X, single player only. Parę razy gra się powiesiła. Do poprawy: - informacje o tym co jest przypisane do guziczków kontrolera jest skutecznie przysłaniane przez wyskakujące okienko. Próżno szukać tego obrazka w pomocy. Może jest, ale nie znlzlem - brak możliwości zapisania rozgrywki. Mój Xbox potrafi zapamiętać stan gry ale zawsze jest obawa, że gra się powiesi i stan rozgrywki zniknie. Powinny być ze cztery sloty na różne rozgrywki. Poza tym gra się powinna pauzować przy wyjściu do głównego menu tak jak wszystkie inne. - brak informacji, co oznaczają różne kontrolki. Guziczki i wajchy to mają, Lampki nie. - brak informacji o profilu szlaku (w górę, dół i ile) - wskaźnik przyspieszenia i opóźnienia by się przydał. - gdzie jest rozgrywka jako dyżurny z pulpitem kostkowym? - czemu nie ma innych pociągów na trasie - mijanki, - rozkład jest mało realistyczny. Jadę z Zawiercia dynamicznie zgodnie z ograniczeniem i mam 3 min po czasie w punkcie kontrolnym, potem nagle trzy minuty za wcześnie. - dlaczego jak w kiblu pójdę na tył włączyć czerwone światła to nie mogę przeskoczyć od razu do przedniej kabiny tylko z uporem maniaka sadza mnie w tylnej? - mało intuicyjne nawigowanie „po szopie”. Zmienić lokomotywę, czy wyjść to koszmar jest. 1
Dominik Walicki Posted 5 hours ago Author Posted 5 hours ago Dzięki za wpis. Ciekawe czy ktoś to czyta z firmy. Na komentarzach na xboxie odpowiadają, że… „z żalami na forum”. A na forum mają to gdzieś. dobra, następne: - Na razie inne pociągi spotkałem jedynie na trasie Katowice - Kraków z objazdem. Gdzie indziej tylko ja. Co prawda przy zwalnianiu w Kraków głównych gra się powiesiła… - deszcz w pendolino leje ale szyba czysta. Może i dobrze. - w EU07 chyba nie ma wału kułakowego, a zachowuje się jakby był. Trzeba kilka sekund poczekać po skręcie kierownicą aby pozycje poprzechodziły (idą tak z 4-5 na sekundę). - co z pulpitem kostkowym? - czy ktoś związany z tworzeniem gry to czyta?
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now