MichCK Posted December 29, 2025 Posted December 29, 2025 Witam, taka sytuacja w dziś zakupionym przeze mnie dodatku. Otrzymuję komunikat w Łukowie że będę czekać, zatrzymuję się przy semaforze tak blisko jak się tylko da, ostatni wagon mimo to stoi na rozjeździe. Możliwości dalszej jazdy nie ma a czekam już wiele minut. Nie wiem czy chodziło o ten pociąg co przejechał niemal od razu z przeciwka torem po drugiej stronie peronu, ów nie wywołał żadnej reakcji, czy może mój osatni wagon blokuje tor sąsiedni dla jeszcze innego pociągu a on stoi gdzieś daleko i nic się nie może wydarzyć. Brak możliwości zapisu gry to tragedia, godzina poszła do piachu.
MichCK Posted December 29, 2025 Author Posted December 29, 2025 Znów to samo, przepuszczamy pociąg i kończymy grę. A jakiś towar przejechał z przeciwka.
SIMRAIL Team Admin BOT Posted December 29, 2025 SIMRAIL Team Posted December 29, 2025 Thank you for reporting this issue. A similar problem has already been reported by other users. Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu. Podobny problem był już zgłaszany przez innych użytkowników.
Recommended Posts