Szigo Posted November 9 Posted November 9 (edited) Dojeżdżam do Kozłowa SKA 32804. Zatrzymałem się przy peronie już minutę - dwie w plecy, więc szybka wymiana pasażerów, gotowość do odjazdu, zamknięcie drzwi i cała naprzód. Ledwo ruszyłem zaatakował mnie baner o tym, że zbliżam się do miejsca zatrzymania, a nawet mogę się już zatrzymać, ale raczej nie warto, bo już i tak przejechano miejsce zatrzymania. I tak już po postoju widmo w Kozłowie dojechałem sobie na czuja przez Klimontów, gdzie ładnie zaznaczyło mi zabranie pasażerów w Kozłowie, ale nie w Kozłowie, aż do samego Sędziszowa. A tam po wypuszczeniu pasażerów i ponownym ataku "zbliżaniem się do miejsca zatrzymania" wykoleiłem się zjeżdżając na 302 z szaloną prędkością kilkunastu kilometrów. Szkoda gadać... Niezabrani pasażerowie po zbyt późnym odjeździe z Kozłowa: Postój w Klimontowie zaliczony jako Kozłów: Teraz już nie ma punktu kontrolnego, najbliższego postoju ani celu. Życie nie ma celu, świat jest bez sensu. Mogę się zatrzymać w Sędziszowie... ...albo nie mogę. Ide albo nie ide! Ide chyba! Dobra, no ide! No to pochodzone... Cieszę się, że gra jest już w pełnej wersji, można więc jechać po niej jak po łysej kobyle. Na co zresztą w pełni zasługuje, bo co odpalenie zawsze się coś wykrzaczy. Nawet nie muszę się starać, żeby coś zepsuć, wystarczy włączyć ją raz na parę miesięcy. A myślałem, że skoro tyle zapłacę to chociaż odpocznę od problemów scenariuszy w MaSzynie. O naiwności... -Wyświetlający się na całym ekranie rozkład jazdy OD POCZĄTKU jest nieczytelny. Chętnie bym to przemilczał, drukując go sobie, ale nie ma nigdzie łatwo dostępnej wersji do druku tak podstawowej rzeczy jak rozkład jazdy, WOS czy rozkaz pisemny. Dlaczego?! -Całą drogę towarzyszył mi zmieniający kolory SYF na samym środku ekranu. -Wyciszanie świata podczas rozmów na radiu... Czemu nie da się tego wyłączyć? Bardzo chętnie usłyszałbym zamykające się drzwi, ale nie, po co. -I inne, których już mi się nie chce kolejny powtarzać... SimRail_log_2025-11-09_17-13-12.txt Edited November 9 by Szigo Literówka
SIMRAIL Team Admin BOT Posted November 11 SIMRAIL Team Posted November 11 Thank you for reporting this issue. A similar problem has already been reported by other users. Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu. Podobny problem był już zgłaszany przez innych użytkowników.
Recommended Posts