daniel.5555 Posted October 17 Posted October 17 w dniu dzisiejszym dniu grałem w trybie single i włączyłem pociąg interegio z kratkowa głównego do Olkusza po manewrach zgłosiłem się żeby zrobić próbę i kazał mi zahamować ja to zrobiłem i czekam godzinę i wgl nic nie mówił . Tylko mówił zahamować tylko raz to powiedział i wgl nic się nie działo zgłaszam to bo aprobowałem kilka razy i nic wgl
SIMRAIL Team Admin BOT Posted 12 hours ago SIMRAIL Team Posted 12 hours ago Thank you for reporting this issue. A similar problem has already been reported by other users. Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu. Podobny problem był już zgłaszany przez innych użytkowników.
Merlin6 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago W dniu 17.10.2025 o 19:04, daniel.5555 napisał(a): w dniu dzisiejszym dniu grałem w trybie single i włączyłem pociąg interegio z kratkowa głównego do Olkusza po manewrach zgłosiłem się żeby zrobić próbę i kazał mi zahamować ja to zrobiłem i czekam godzinę i wgl nic nie mówił . Tylko mówił zahamować tylko raz to powiedział i wgl nic się nie działo zgłaszam to bo aprobowałem kilka razy i nic wgl Próbowałeś odhamować?
bart_dem Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Musisz zahamować na max, najlepiej nagłym. Powietrze musi zejść do zera, dopiero wtedy rewident powie można luzować. 1
Recommended Posts