daniel.5555 Posted October 17 Posted October 17 w dniu dzisiejszym dniu grałem w trybie single i włączyłem pociąg interegio z kratkowa głównego do Olkusza po manewrach zgłosiłem się żeby zrobić próbę i kazał mi zahamować ja to zrobiłem i czekam godzinę i wgl nic nie mówił . Tylko mówił zahamować tylko raz to powiedział i wgl nic się nie działo zgłaszam to bo aprobowałem kilka razy i nic wgl
SIMRAIL Team Admin BOT Posted Wednesday at 03:51 PM SIMRAIL Team Posted Wednesday at 03:51 PM Thank you for reporting this issue. A similar problem has already been reported by other users. Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu. Podobny problem był już zgłaszany przez innych użytkowników.
Merlin6 Posted Wednesday at 04:08 PM Posted Wednesday at 04:08 PM W dniu 17.10.2025 o 19:04, daniel.5555 napisał(a): w dniu dzisiejszym dniu grałem w trybie single i włączyłem pociąg interegio z kratkowa głównego do Olkusza po manewrach zgłosiłem się żeby zrobić próbę i kazał mi zahamować ja to zrobiłem i czekam godzinę i wgl nic nie mówił . Tylko mówił zahamować tylko raz to powiedział i wgl nic się nie działo zgłaszam to bo aprobowałem kilka razy i nic wgl Próbowałeś odhamować?
bart_dem Posted Wednesday at 04:53 PM Posted Wednesday at 04:53 PM Musisz zahamować na max, najlepiej nagłym. Powietrze musi zejść do zera, dopiero wtedy rewident powie można luzować. 1
Recommended Posts