Melok Posted December 17, 2022 Share Posted December 17, 2022 W Knapówce nie wczytuje mi się poprawnie tekstura urządzenia do łączności między dyżurnymi. Moja konfiguracja: I7-2600K RTX3060Ti 12GB DDR3 W załączeniu przesyłam screen błędu oraz screeny ustawień graficznych na których wystąpił błąd Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Kamila Posted December 18, 2022 SIMRAIL Team Share Posted December 18, 2022 @MelokCzy problem powtarza się na innych serwerach (Knapówka) lub innych stacjach ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melok Posted December 18, 2022 Author Share Posted December 18, 2022 @KamilaNie powtarzał się później na innych stacjach, nie wiem jak z innymi serwerami. Problem ustał dopiero po ponownym uruchomieniu gry. Mam wrażenie, że to jest ten sam problem co znikające opisy z pulpitów kostkowych które były już wspomniane w innym zgłoszeniu, najczęściej zdarza się to po kilkukrotnym zmienianiu roli i/lub serwera. Chodzi o to zgłoszenie (dziś też udało mi się taki błąd w Łazach wywołać - ustąpił po ponownym uruchomieniu gry, przed tym występował również w Będzinie i na innych serwerach). Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Kamila Posted December 18, 2022 SIMRAIL Team Share Posted December 18, 2022 Dziękuję za zgłoszenie. Będziemy nad tym pracować. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukitram Posted December 18, 2022 Share Posted December 18, 2022 Dzisiaj grałem na Łazach i też tem telefon bez opisów był. Jak coś to w późniejszym czasie mogę podrzucić loga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Solution Kamila Posted December 18, 2022 SIMRAIL Team Solution Share Posted December 18, 2022 Jest już utworzony w naszym systemie temat zbiorczy dotyczący problemów z opisami. Będziemy nad tym pracować. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts