ksa Posted September 18 Posted September 18 Witam, zauważyłem drobną poprawę, ale do perfekcji jeszcze brakuje. Otóż jeśli bot prowadzi kibelek, a raczej ma ph, to w momencie odjazdu, słychać brzęczek drzwi jednoczenie drzwi się zamykają i jednocześnie pociąg odjeżdża ze stacji, wszystko w jednej sekundzie. Czy można to poprawić? Brzęczek, drzwi i odjazd a nie wszystko na raz, ale to wiadome prawda? Pozdrawiam.
SIMRAIL Team Admin BOT Posted Saturday at 06:48 AM SIMRAIL Team Posted Saturday at 06:48 AM Thank you for reporting this issue. A similar problem has already been reported by other users. Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu. Podobny problem był już zgłaszany przez innych użytkowników.
KOlorowy Posted Saturday at 07:17 AM Posted Saturday at 07:17 AM (edited) W dniu 18.09.2025 o 09:42, ksa napisał(a): Witam, zauważyłem drobną poprawę, ale do perfekcji jeszcze brakuje. Otóż jeśli bot prowadzi kibelek, a raczej ma ph, to w momencie odjazdu, słychać brzęczek drzwi jednoczenie drzwi się zamykają i jednocześnie pociąg odjeżdża ze stacji, wszystko w jednej sekundzie. Czy można to poprawić? Brzęczek, drzwi i odjazd a nie wszystko na raz, ale to wiadome prawda? Pozdrawiam. Nie chcę nic mówić Szanownemu Panu, ale kiedyś to właśnie tak wyglądało PS: Swoją drogą, jak spieszę się to robię tak samo :v Edited Saturday at 07:22 AM by KOlorowy
ksa Posted Monday at 08:23 PM Author Posted Monday at 08:23 PM Panie szanowny Kolorowy, absolutnie nie neguje tego, jak było kiedyś, poprostu uważam, że lepiej by to wyglądało i prawilnie zdaje się, do zobaczenia na szlaku, pozdrawiam.
KOlorowy Posted Monday at 08:50 PM Posted Monday at 08:50 PM Dobra prezencja ponad funkcjonalność(trochę koślawą, ale jednak)? To już z gatunku "co, kto lubi" 😉 do zobaczenia na szlaku! 1
Recommended Posts