ksa Posted September 18 Posted September 18 Witam, zauważyłem drobną poprawę, ale do perfekcji jeszcze brakuje. Otóż jeśli bot prowadzi kibelek, a raczej ma ph, to w momencie odjazdu, słychać brzęczek drzwi jednoczenie drzwi się zamykają i jednocześnie pociąg odjeżdża ze stacji, wszystko w jednej sekundzie. Czy można to poprawić? Brzęczek, drzwi i odjazd a nie wszystko na raz, ale to wiadome prawda? Pozdrawiam.
SIMRAIL Team Admin BOT Posted 14 hours ago SIMRAIL Team Posted 14 hours ago Thank you for reporting this issue. A similar problem has already been reported by other users. Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu. Podobny problem był już zgłaszany przez innych użytkowników.
KOlorowy Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago (edited) W dniu 18.09.2025 o 09:42, ksa napisał(a): Witam, zauważyłem drobną poprawę, ale do perfekcji jeszcze brakuje. Otóż jeśli bot prowadzi kibelek, a raczej ma ph, to w momencie odjazdu, słychać brzęczek drzwi jednoczenie drzwi się zamykają i jednocześnie pociąg odjeżdża ze stacji, wszystko w jednej sekundzie. Czy można to poprawić? Brzęczek, drzwi i odjazd a nie wszystko na raz, ale to wiadome prawda? Pozdrawiam. Nie chcę nic mówić Szanownemu Panu, ale kiedyś to właśnie tak wyglądało PS: Swoją drogą, jak spieszę się to robię tak samo :v Edited 13 hours ago by KOlorowy
Recommended Posts