ksa Posted September 18, 2025 Posted September 18, 2025 Witam, zauważyłem drobną poprawę, ale do perfekcji jeszcze brakuje. Otóż jeśli bot prowadzi kibelek, a raczej ma ph, to w momencie odjazdu, słychać brzęczek drzwi jednoczenie drzwi się zamykają i jednocześnie pociąg odjeżdża ze stacji, wszystko w jednej sekundzie. Czy można to poprawić? Brzęczek, drzwi i odjazd a nie wszystko na raz, ale to wiadome prawda? Pozdrawiam.
SIMRAIL Team Admin BOT Posted September 27, 2025 SIMRAIL Team Posted September 27, 2025 Thank you for reporting this issue. A similar problem has already been reported by other users. Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu. Podobny problem był już zgłaszany przez innych użytkowników.
KOlorowy Posted September 27, 2025 Posted September 27, 2025 (edited) W dniu 18.09.2025 o 09:42, ksa napisał(a): Witam, zauważyłem drobną poprawę, ale do perfekcji jeszcze brakuje. Otóż jeśli bot prowadzi kibelek, a raczej ma ph, to w momencie odjazdu, słychać brzęczek drzwi jednoczenie drzwi się zamykają i jednocześnie pociąg odjeżdża ze stacji, wszystko w jednej sekundzie. Czy można to poprawić? Brzęczek, drzwi i odjazd a nie wszystko na raz, ale to wiadome prawda? Pozdrawiam. Nie chcę nic mówić Szanownemu Panu, ale kiedyś to właśnie tak wyglądało PS: Swoją drogą, jak spieszę się to robię tak samo :v Edited September 27, 2025 by KOlorowy
ksa Posted September 29, 2025 Author Posted September 29, 2025 Panie szanowny Kolorowy, absolutnie nie neguje tego, jak było kiedyś, poprostu uważam, że lepiej by to wyglądało i prawilnie zdaje się, do zobaczenia na szlaku, pozdrawiam.
KOlorowy Posted September 29, 2025 Posted September 29, 2025 Dobra prezencja ponad funkcjonalność(trochę koślawą, ale jednak)? To już z gatunku "co, kto lubi" 😉 do zobaczenia na szlaku! 1
Recommended Posts