Spanddark Posted Tuesday at 03:57 AM Posted Tuesday at 03:57 AM (edited) Witam. Ostatnio jadąc towarowym z Warszawy na serwerze pl3, miałem mieć jak zwykle postój w szeligach ale z racji że byłem opózniony niż zawsze, pendolino które mnie powinno mijać właśnie w szeligach tym razem miało to zrobić już w korytowie. No właśnie na nastawni w korytowie był bot, widzę semafor podający mi na bok, zjeżdżam celem przepuszczenia 2 pendolino, aż tu nagle z sygnału stój zrobił się wyjazd, myślę, pewnie bot ustawił pendolino lewym do szelig a mnie puścił prawym niestety, 2 pendolino wlokło się za mną do szelig bo zostałem wypuszczony tuż przed ich nosem. Procedury bota w korytowie są do sprawdzenia i do poprawy. W szeligach i strzałkach tak samo bo czesto dzieje się i tam podobnie, bot wypuszcza towara przed osobowe. Pozdrawiam. Edited Tuesday at 04:14 AM by Spanddark
SIMRAIL Team Admin BOT Posted 13 hours ago SIMRAIL Team Posted 13 hours ago Thank you for reporting this issue. A similar problem has already been reported by other users. Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu. Podobny problem był już zgłaszany przez innych użytkowników.
Recommended Posts