Jump to content
Due to technical issues, the API backend has been disabled until Monday. This will not affect multiplayer mode, but will impact services that rely on the API, such as online maps. ×

Recommended Posts

Posted (edited)

Witam. 

Ostatnio jadąc towarowym z Warszawy na serwerze pl3, miałem mieć jak zwykle postój w szeligach ale z racji że byłem opózniony niż zawsze, pendolino które mnie powinno mijać właśnie w szeligach tym razem miało to zrobić już w korytowie. No właśnie na nastawni w korytowie był bot, widzę semafor podający mi na bok, zjeżdżam celem przepuszczenia 2 pendolino, aż tu nagle z sygnału stój zrobił się wyjazd, myślę, pewnie bot ustawił pendolino lewym do szelig a mnie puścił prawym niestety, 2 pendolino wlokło się za mną do szelig bo zostałem wypuszczony tuż przed ich nosem. 

Procedury bota w korytowie są do sprawdzenia i do poprawy. W szeligach i strzałkach tak samo  bo czesto dzieje się i tam podobnie, bot wypuszcza towara przed osobowe

Pozdrawiam.

Edited by Spanddark
  • SIMRAIL Team
Posted
Thank you for reporting this issue. A similar problem has already been reported by other users.
Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu. Podobny problem był już zgłaszany przez innych użytkowników.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Terms of Use Privacy Policy