Gerard Posted Sunday at 10:07 AM Posted Sunday at 10:07 AM Witam, chciałbym zgłosić problem z naliczaniem minut do osiągnięcia, gdzie wymagane jest zaliczenie 2 godzin na nastawniach. Z jakiegoś powodu minuty te są resetowane. Przez to parę dni temu musiałem powtórzyć aż 6 nastawni (Niedźwiedź, Kozłów, Łazy Łc, Łazy Ła, Zawiercie i Starzyny) co jest mocno irytujące. Dziś na PL2 tuz przed godzina 11 nastąpił jakiś nieplanowy restart serwerów i z godziny zaliczonej na Dąbrowie Górniczej Ząbkowicach muszę znowu startować od zera. Wiem, ze problem nie dotyczy tylko mnie bo inny gracz, z którym rozmawiałem miał podobny przypadek. Dodam, ze nigdy nie dokonywałem żadnych zmian w plikach, ani tez nie korzystałem z żadnych scenariuszy. Pozdrawiam
SIMRAIL Team Admin BOT Posted 20 hours ago SIMRAIL Team Posted 20 hours ago Thank you for reporting this issue. A similar problem has already been reported by other users. Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu. Podobny problem był już zgłaszany przez innych użytkowników.
Recommended Posts