Spanddark Posted July 24 Posted July 24 (edited) Witam. Dzisiaj jadąc wieczorem pociągiem 24167 z Sędziszowa do Katowic na serwerze pl3 przydażył mi się duży problem w Sosnowcu południowym, a mianowicie zostałem źle wypuszczony, zamiast na katowice pojechałem na Będzin. Zarówno w sosnowcu głównym jak i południowym był gracz. Całość odbyło się nie na sygnale zastępczym tylko wyświetlony był normalny sygnał do jazdy, 2 żółte światła na semaforze. Prosił bym o sprawdzenie tego wyjazdu na będzin bo przecież system nie powinien wyświetlić normalnego sygnału, powinien zostać przebieg rozwiązany a tak się nie stało. Pomyłki graczy oczywiście się zdażają nawet u mnie były mylne próby wysłania ale za każdym razem dostałem ostrzeżenie i przebieg został rozwiązany. Myślaĺem że uda się wycofać ale niestety gracz z południowego zaraz zniknął i musiałem opuścić lokomotywę. Pociąg odziwo dojechał z botem aż do bedzina po czym system go wykasował. Tak jak pisałem proszę przyjrzeć się sosnowcowi południowemu. Pozdrawiam. Edited July 24 by Spanddark Literówka
SIMRAIL Team Admin BOT Posted Wednesday at 01:57 PM SIMRAIL Team Posted Wednesday at 01:57 PM Thank you for reporting this issue. A similar problem has already been reported by other users. Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu. Podobny problem był już zgłaszany przez innych użytkowników.
Recommended Posts