Jump to content
Due to technical issues, the API backend has been disabled until Monday. This will not affect multiplayer mode, but will impact services that rely on the API, such as online maps. ×

Recommended Posts

Posted

Dzień dobry, 

Chciałbym zgłosić iż próbowałem zagrać w multiplayer ale nie ładowały się serwery. 

Gdy kupiłem tą grę zacząłem od razu ją pobierać i jednocześnie odpaliłem ją na geforce now, gdy się tak pobierało ja grałem na tym geforce now i zrobiłem samouczek po czym zagrałem multiplayer i wszystko działało. Gdy pobrała mi się gra chciałem zagrać w multiplayer ale pokazuje mi się takie coś jak w załączniku. 

Sprawdziłem czy to problem z moim internetem i przełączyłem się na inny i nadal nie działało

Później wyłączyłem zaporę i nadal nie działo. 

Nie wiem czemu tak się dzieje ale na prawdę jest to dziwne 

Z poważaniem 

serek_wiejski5

• SIMRAIL Team
Posted

Spróbuj się przełączyć na internet mobilny - jezeli problem nadal będzie występował to prawdopodobnie masz problem z konfiguracja antywirusa/zapory.

• SIMRAIL Team
Posted
Thank you for reporting this issue. A similar problem has already been reported by other users.
Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu. Podobny problem był już zgłaszany przez innych użytkowników.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Terms of Use Privacy Policy