Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam, czy jest możliwość aby został dodany scenariusz z Warszawy Wschodniej do Krakowa Głownego (i odwrotnie) ze składami wagonowymi? Z lokomotywami do wyboru, pogodą, godzinami itp. tak jak ma to miejsce w scenariuszu z Lodzi do Warszawy. Pytam poniewaz czasem pojeździłbym sobie taki scenariusz na singlu a takowego niestety nie ma. Pozdrawiam

• I agree 4
Posted
2 godziny temu, bart_dem napisał(a):

Jak to nie ma?

Nie trzeba już tych plików pobierać. Ostatni pacz podmienił pliki w grze i mamy już aktualne scenariusze w grze krakowskie plus scenariusz dodany z wagonami pod kontenery. 

• Like 1
  • I agree 1
Posted
7 minut temu, misiek_131415 napisał(a):

Nie trzeba już tych plików pobierać. Ostatni pacz podmienił pliki w grze i mamy już aktualne scenariusze w grze krakowskie plus scenariusz dodany z wagonami pod kontenery. 

Oo, nie wiedziałem. Dawno nie grałem Krakowskich scenariuszy na singlu.

Posted (edited)
W dniu 24.06.2025 o 15:33, bart_dem napisał(a):

Jak to nie ma?

Chodziło mi żeby twórcy dodali to tam gdzie jest Kraków-Tunel i było dla wszystkich a nie że od gracza który to stworzył i trzeba gdzieś przez foldery to dodawać.
Napewno było by lepiej 

Edited by daro.
  • Haha 1
Posted (edited)
38 minut temu, daro. napisał(a):

Chodziło mi żeby twórcy dodali to tam gdzie jest Kraków-Tunel i było dla wszystkich a nie że od gracza który to stworzył i trzeba gdzieś przez foldery to dodawać.
Napewno było by lepiej 

1. Ten gracz to obecny twórca scenariuszy do SIMRAIL. Tych oficjalnych. Ten link to link do przedpremierowego testowania. 

2. Ten scenariusz masz w grze wgrany z patchem. Chyba początek czerwca. 

3. Tak, jest to tam gdzie KRAKÓW - TUNEL. 

EDIT  14 czerwiec była aktualizacja    

Edited by misiek_131415
  • I agree 1
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Terms of Use Privacy Policy