Pagor Posted Sunday at 01:43 PM Posted Sunday at 01:43 PM (edited) Semafory L2 i M4 nie pozwalają na ustawienie przebiegu do Semafora 2F i 1F oraz semafory L3 i L5 do 1C i 2C (Niemożliwe jest podanie wyjazdu w kierunku zachodnim). Przycisk jest szary, zablokowany. Edited Monday at 05:51 PM by Pagor
Pagor Posted Monday at 08:03 PM Author Posted Monday at 08:03 PM Cofam zgłoszenie. Mój brak wiedzy, nowy typ ustawiania przebiegu
SIMRAIL Team Admin BOT Posted yesterday at 07:45 AM SIMRAIL Team Posted yesterday at 07:45 AM Thank you for reporting this issue. A similar problem has already been reported by other users. Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu. Podobny problem był już zgłaszany przez innych użytkowników.
FreewindPL Posted yesterday at 10:33 AM Posted yesterday at 10:33 AM 14 godzin temu, Pagor napisał(a): Cofam zgłoszenie. Mój brak wiedzy, nowy typ ustawiania przebiegu Mam ten sam problem. Możesz napisać co robiłeś źle? Może popełniam ten sam błąd.
FreewindPL Posted yesterday at 11:19 AM Posted yesterday at 11:19 AM Dobra, już wiem. Po wybraniu Semafora i kierunku wyjazdu należy jeszcze z podświetlonych zwrotnic wybrać tą, przez którą pociąg ma przejechać. 1
Recommended Posts