Pagor Posted June 15 Posted June 15 (edited) Semafory L2 i M4 nie pozwalają na ustawienie przebiegu do Semafora 2F i 1F oraz semafory L3 i L5 do 1C i 2C (Niemożliwe jest podanie wyjazdu w kierunku zachodnim). Przycisk jest szary, zablokowany. Edited June 16 by Pagor
Pagor Posted June 16 Author Posted June 16 Cofam zgłoszenie. Mój brak wiedzy, nowy typ ustawiania przebiegu
SIMRAIL Team Admin BOT Posted June 17 SIMRAIL Team Posted June 17 Thank you for reporting this issue. A similar problem has already been reported by other users. Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu. Podobny problem był już zgłaszany przez innych użytkowników.
FreewindPL Posted June 17 Posted June 17 14 godzin temu, Pagor napisał(a): Cofam zgłoszenie. Mój brak wiedzy, nowy typ ustawiania przebiegu Mam ten sam problem. Możesz napisać co robiłeś źle? Może popełniam ten sam błąd.
FreewindPL Posted June 17 Posted June 17 Dobra, już wiem. Po wybraniu Semafora i kierunku wyjazdu należy jeszcze z podświetlonych zwrotnic wybrać tą, przez którą pociąg ma przejechać. 1 1
Recommended Posts