Pagor Posted Sunday at 01:43 PM Posted Sunday at 01:43 PM (edited) Semafory L2 i M4 nie pozwalają na ustawienie przebiegu do Semafora 2F i 1F oraz semafory L3 i L5 do 1C i 2C (Niemożliwe jest podanie wyjazdu w kierunku zachodnim). Przycisk jest szary, zablokowany. Edited Monday at 05:51 PM by Pagor
Pagor Posted Monday at 08:03 PM Author Posted Monday at 08:03 PM Cofam zgłoszenie. Mój brak wiedzy, nowy typ ustawiania przebiegu
SIMRAIL Team Admin BOT Posted yesterday at 07:45 AM SIMRAIL Team Posted yesterday at 07:45 AM Thank you for reporting this issue. A similar problem has already been reported by other users. Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu. Podobny problem był już zgłaszany przez innych użytkowników.
FreewindPL Posted yesterday at 10:33 AM Posted yesterday at 10:33 AM 14 godzin temu, Pagor napisał(a): Cofam zgłoszenie. Mój brak wiedzy, nowy typ ustawiania przebiegu Mam ten sam problem. Możesz napisać co robiłeś źle? Może popełniam ten sam błąd.
FreewindPL Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Dobra, już wiem. Po wybraniu Semafora i kierunku wyjazdu należy jeszcze z podświetlonych zwrotnic wybrać tą, przez którą pociąg ma przejechać. 1
Recommended Posts