Nesto Leo Posted Saturday at 03:47 PM Posted Saturday at 03:47 PM Odpalalem gre na 3 roznych uzadzeniach i zawsze mam ten sam problem. Mnie zazwyczaj wywala na odcinku miedzy Korytowem a Szeligami (niezaleznie czy jade od Korytowa czy od Szelig). Mam tak zarowno na multi jak i na singlu (nagranie jest z MP dlatego zamieszczam to zgloszenie w zakladce multiplayer) a zaczelo sie to wszystko po wyjsciu DLC Lodz-Warszawa. Tak jak jeden z uzytkownikow zaproponowal, probowalem bawic sie ustawieniami graficznymi ale nic sie nie uleglo poprawie. Nie mam tego problemu na trasie Krakow-Sedziszow ani na trasie Sedziszow-Katowice wiec wina musi lezec po stronie wczytywania warszawy albo cos w tym stylu. Ogolnie to winne musi byc DLC Lodz-Warszawa bo po tym jak testowalem simraila od znajomej ( moj komp, moje ustawienia itd, roznica jest taka, ze po prostu na tamtym koncie jest DLC Lodzi) to juz wszystko dziala. Uwazam, ze jest to conajmniej nie okay. Nie powinno sie zmuszac graczy do kupowania DLC a juz na pewno nie poprzez odbieranie mozliwosci grania w gre. Jako iz trasa z Warszawy do Katowic przez Korytow jest kluczowym elementem ktory na pewno wplynal na niejedna decyzje o zakupie gry, jest to nie akceptowanle. Uwazam, ze kazdy kto napotkal ten blad powinien moc zarzadac zwrotu pieniedzy pomimo przekroczonej ilosci 2 godzin okreslonych regulaminem steama Zglaszam ponownie, poniewaz po nowej aktualizacj z dnia dzisiejszego (06/14/2025) nie zostalo to dalej naprawione.
SIMRAIL Team Admin BOT Posted yesterday at 07:45 AM SIMRAIL Team Posted yesterday at 07:45 AM Thank you for reporting this issue. A similar problem has already been reported by other users. Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu. Podobny problem był już zgłaszany przez innych użytkowników.
Recommended Posts