Nesto Leo Posted Sunday at 06:55 PM Posted Sunday at 06:55 PM Odpalalem gre na 3 roznych uzadzeniach (w tym jedno po przez Nvidia Geforce NOW ujete na nagraniu) i zawsze mam ten sam problem. Mnie zazwyczaj wywala na odcinku miedzy Korytowem a Szeligami (niezaleznie czy jade od Korytowa czy od Szelig). Mam tak zarowno na multi jak i na singlu (nagranie jest z MP dlatego zamieszczam to zgloszenie w zakladce multiplayer) a zaczelo sie to wszystko po wyjsciu DLC Lodz-Warszawa. Tak jak jeden z uzytkownikow zaproponowal, probowalem bawic sie ustawieniami graficznymi ale nic sie nie uleglo poprawie. Nie mam tego problemu na trasie Krakow-Sedziszow ani na trasie Sedziszow-Katowice wiec wina musi lezec po stronie wczytywania warszawy albo cos w tym stylu SimRail - The Railway Simulator 2025.06.08 - 20.33.56.01 - Trim - Trim.mp4
SIMRAIL Team Admin BOT Posted Monday at 08:03 PM SIMRAIL Team Posted Monday at 08:03 PM Thank you for reporting this issue. A similar problem has already been reported by other users. Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu. Podobny problem był już zgłaszany przez innych użytkowników.
Recommended Posts