Jump to content
Due to technical issues, the API backend has been disabled until Monday. This will not affect multiplayer mode, but will impact services that rely on the API, such as online maps. ×

Recommended Posts

Posted

Po ostatniej aktualizacji i dokupieniu najnowszego DLC gra nie chce się w ogóle uruchomić, kiedy staram się ją włączyć przez steam, po krótkim oczekiwaniu wyskakuje mi taki komunikat "Failed to load PlayerSettings (internal index #0). Most likely data file is corrupted, or built with mismatching editor and platform support versions." I nie mogę nic z tym zrobić, sprawdzałem spójnośc plików gry i niby wszystko jest w porządku. Co jeszcze dziwne, że kiedy na steam wchodzę w bibliotekę i chcę uruchomić simrail raz pkazuje 748, a innym razem 750 godzin gry. Może ktoś podpowie w czym jest błąd? Na komputerze też nic nie zmieniałem.

• SIMRAIL Team
Posted
Thank you for reporting this issue. A similar problem has already been reported by other users.
Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu. Podobny problem był już zgłaszany przez innych użytkowników.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Terms of Use Privacy Policy