nULL Posted December 16, 2022 Share Posted December 16, 2022 (edited) 15 minut temu na serwerze PL1 objąłem pociąg ECE stojący pod semaforem wjazdowym do Zawiercia od strony CMK. Za semaforem stał (a w zasadzie nadal pewnie stoi) osobowy, którego czoło było skierowane w przeciwnym kierunku. Prawdopodobnie AI w Zawierciu błędnie wyprawiło ten pociąg. Przy okazji... na tym samym serwerze o godzinie 19:06 popsuł się czat tekstowy. Gracze nie widzieli swoich i cudzych wiadomości na czacie - słychać było jedynie dźwięk, który towarzyszy pojawianiu się nowych wiadomości. Edited December 16, 2022 by nULL Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Kamila Posted December 18, 2022 SIMRAIL Team Share Posted December 18, 2022 Dziękujemy za zgłoszenie. Pracujemy nad usprawnieniem systemu AI. Link to comment Share on other sites More sharing options...
koltshin Posted December 18, 2022 Share Posted December 18, 2022 Po najnowszym update (18.12) dostałem przelot przez stację Dąbrowa Górnicza Ząbkowice po torze nie przylegającym do peronu. Prowadziłem pociąg osobowy 40645 z postojem handlowym na ww. stacji także było ciężko wysadzić pasażerów 🙂 Log w załączniku. SimRail_log_2022-12-18_10-04-11.txt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts