Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam,

dlaczego na Starzynach istnieje możliwość podania sygnału na kozioł oporowy? Nie wiem czy przedstawione na poniższym zrzucie Pendolino zostało skierowane tam przez bota czy gracza, ale tego typu sytuacja sprawia, że blokuje się odcinek Psary - Kozłów, co tym samym ma przełożenie na blokowanie się ruchu na odcinku Góra Włodowska - Psary - Knapówka oraz Tunel - Kozłów - Sędziszów. Chciałem cofnąć tym Pendolino, ale po kilku sekundach pojawił się komunikat o wykolejeniu i scenariusz został zakończony. Dodatkowo spróbowałem przyjąć na Starzynach drugi pociąg z Psar, aby serwer automatycznie usunął Pendolino z kozła oporowego, ale serwer nie reagował. Sytuacja miała miejsce na serwerze PL5 na przełomie 11 i 12 maja. Czy istnieje możliwość, aby zapobiec na przyszłość tego typu zdarzeniom poprzez dodanie blokady wysłania pociągu z Psar na kozioł oporowy?

Starzynydyzurka.thumb.png.d9a46512be59b55d7484991d66ef975a.png

Starzynypociag.thumb.png.1511a55600933e2297100d1731828649.png

• SIMRAIL Team
Posted
Thank you for reporting this issue. A similar problem has already been reported by other users.
Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu. Podobny problem był już zgłaszany przez innych użytkowników.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Terms of Use Privacy Policy