Jump to content

Recommended Posts

Posted

Moim zdaniem przydałaby się możliwość dowolnego przesuwania okienek, które obecnie układają się zawsze wzdłuż prawej krawędzi ekranu od góry.

W ten sposób możnaby sobie poukładać okienka w jakiejś kolejności, na przykład dyżurni od lewej strony będą mieć okienka u góry / z lewej strony ekranu a dyżurni od prawej strony po prawej stronie ekranu.

Jest miejsce, aby zmieścić 4 okienka obok siebie.

20250505193424_1.jpg

• I disagree 1
  • I agree 5
Posted

Jest to szczególnie potrzebne, kiedy ze stacji masz, powiedzmy, 4 szlaki. Przy dwóch sobie człowiek radzi, ale już zdarzało mi się na większej stacji pisać z kimś, z kim nie potrzebowałem, przez moją zwykłą pomyłkę.

Posted

A przy okazji rozmowy o okienkach czatu z dyżurnymi, moim zdaniem sensownym rozwiązaniem byłoby "migające" podświetlenie ostatniej wiadomości przez, powiedzmy, 2s. Mówiąc o miganiu, mam na myśli rozjaśnianie tekstu np. do białego (standardowo chyba jest szary). Przy czterech otwartych okienkach trzeba przejrzeć wszystkie, aby zorientować się, który dyżurny właśnie do mnie napisał.

• Like 1
  • I agree 1
Posted

Dobry pomysł. Ja bym zostawił to podświetlenie na minutę, albo nawet do czasu pojawienia się następnej, nowszej wiadomości.

• I agree 1
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Terms of Use Privacy Policy